26. kolo
08.03.2009 17:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Valladolid 2:3

Real Valladolid drží své naděje na průnik na příčky zajišťující pohárovou Evropu, i v devíti hráčích totiž okázal vyhrát na hřišti Huelvy 3:2. Domácí celek je tak pouhé čtyři body nad sestupovými příčkami. Valladolid je na pěkném devátém místě jen čtyři body vzdálen od šestého Atlétika Madrid.

Lepší start do zápasu měli hosté, už v desáté minutě se k míči dostal Jonathan Sesma a přesnou střelou dostal Valladolid do vedení. Gólman Riesgo neměl šanci. A ve 24. minutě bylo pro domácí ještě hůř, domácí hráči neodvrátili roh Pedra Lópeze a odražený míč dorazil zblízka do sítě Henok Goitom. Hned o minutu později ale Huelva zahrávala penaltu. Alberto Marcos fauloval Aitora Tornavacu a Colunga poslal gólmana Villara na opačnou stranu. Bylo to 1:2.

Domácí ale špatně bránili a krátce po změně stran prohrávali opět o dvě branky. Goitom byl zcela nekrytý a prostřelil na přední tyči Riesga. Švéd byl ale nakonec i negativním hrdinou, loktem fauloval Lamase a byl vyloučen. To vše v 65. minutě hry. Dlouho se Huelva nemohla prosadit, nedostávala se do šancí, až v 87.minutě se hlavičkou trefil Camuňas a připravil tak hostům závěrečné horké chvilky. Ty nezvládl další hostující hráč Rubio a byl vyloučen, na konečném skóre se ale už nic nezměnilo.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele