20. kolo
25.01.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Betis 1:0

Andalusie má za sebou malé derby, Recreativo Huelva vydřelo výhru nad Betisem v poměru 1:0. Jediný gól utkání dal v 72.minutě Camuňas. Huelva se tak v tabulce posunula před Betis, šest bodů nad sestupové příčky.

Betis tak už na Estadio Nuevo Colombino nevyhrál 15 zápasů v řadě! Huelva také vyhrála oba letošní duely mezi těmito celky. Svěřenci Lucase Alcaraze získali sedm bodů z posledních devíti možných. Zápas začal jako pravé derby, hra se přelévala rychle ze strany na stranu. Recreativo postupně získalo převahu, gólman hostí Ricardo musel zasahovat proti šanci Camuňase. V 19.minutě volala Huelva po penaltě, když Sisi skončil na zemi po souboji s Mehmetem Aureliem, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Po půlhodině hry zase zachránil Betis zákrokem na poslední chvíli Rivas. Úspěšným střelcem se mohl stát Camuňas.

O tři minuty později zase domácí gólman Riesgo vyřešil šanci Juanmy, z trestného kopu zase pálil mimo Emana. Hlavní zbraní domácích byl i nadále Camuňas, který jen těsně nedosáhl na centr Colungy. Druhá půle byla klidnější, týmy myslely více na obranu. Přesto mohl Betis vést po šanci Sergia Garcíi, ale ten trefil jen tyč! V 72.minutě ale zahřmělo na druhé straně. Cristian Mandana se zbavil Nélsona, odcentroval a hlavičkou skóroval Javier Camuňas. Těsné vedení si už Recreativo uhlídalo.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis velice nepredvidatelny tym venku, prakticky schopny prohrat s kymkoliv a potrapit i ty nejvetsi favority. Recreativo je silnejsi doma, kde se v poslednich zapasech dokazal vytahnout nad v tabulce vyse postavenymi souperi. Pro me zajimavy zapas o zachranu. Kde verim jednoznacne domacim, kteri podle me vyhraji.

Tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli Betis je nepředvidatelný tym, věřím, že dnes vyhrají. Huelva poslední 3 zápasy bodovala a doufám, že Betis naváže na serii vytězství, který měl. Jsou po zápase s Mallorcou a budou to mít hodně težký, ale S. García chytil formu a doufám ve vítězství Betisu tip: 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

No tak podle Review to bylo jednoznacne vyrovnane utkani, kde mohli vyhrat obe muzstva. Sem rad zemi nakonec tip vysel i kdyz je evidentni ze to bylo se stestim a stejne tak mohli vyhrat hoste ze Sevilly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele