6. kolo
05.10.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Valencia CF 0:1

Čtvrtou výhru v řadě si připsala na své konto Valencie po vydřeném vítězství nad Valladolidem, netopýři se v tabulce vrátili na první pozici o skóre před Villarreal. Valladolid je třináctý.

Utkání začalo v pomalém tempu a hra se odehrávala především ve středu pole. První šance přišla až v 23. minutě, Villa centroval na Angula, který se nedokázal prosadit v hlavičkovém souboji, ovšem k míči se v pokutovém území dostal Mata, jehož vychytal brankář Sergio Asenjo. O pár minut později si vypracoval šanci i Valladolid, Pedro Leon zamířil z trestného kopu k pravé tyči hostující branky, jeho pokus dokázal brankář Renan s vypětím všech sil vyrazit na tyč, od které putoval míč do hřiště. Domácí tým měl větší kontrolu nad utkáním, na víc než jedinou střelu Víctora do rukavic Renana se však do poločasu nezmohl, hosté zahrozili v závěru centrem Maty, na který těsně nedosáhl Joaquin.

I do druhého poločasu vstoupili aktivnějí domácí, v 54. minutě to však byla Valencie, která z ničeho nic dokázala skórovat, Villa sklepl míč na hranici šestnácky pro Manuela Fernandese, který přesnou střelou k tyči dokázal překonat brankáře Asenja a poslat tak hostující tým do vedení. Domácí se snažili o vyrovnaní prostřednictvím Sesmy, jehož střelu však dokázal chytit brankář Renan. V další akci domácích pak pálil Sesma ve velmi dobré pozici do boční sítě branky. Hosté zahrozili pokusem Maty, jenž pálil z hranice pokutového území těsně mimo branku. V 78. minutě spálil velkou šanci Escudéro, jenž nikým neatakován pálil z šestnácti metrů nad branku. Valladolid se tlačil do útoku, ovšem skórovat mohl hostující Vicente, který šel sám na brankaře Asenja, ovšem trefil jen boční síť. V závěrečných minutách si pak Valencie už vítězství pohlídala.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude pro Vale hodně těžký zápas, ale doufám, že vyhrajou.!! Tak 0:3 Villa, Joaquin, Vicente

Reagovat
smazaný uživatel

0:2, oba Villa

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

"opora řadních zad se zranila"

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
-Kopy-

ahaaa

Reagovat
-Kopy-

všímavý čtenář.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to úplně přehlídnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele