7. kolo
19.10.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Recreativo Huelva 1:1

Ani jednomu z týmů se vstup do sezony příliš nepovedl, případná výhra ve vzájemném duelu tak mohla být impulsem k úniku ze spodních pater. Nakonec se body dělily, branky padaly vždy až v poslední minutě poločasu.

Lépe začalo trochu překvapivě Recreativo. V šesté minutě vyprášil Asenjovy rukavice Ruben, v patnácté pak zakončoval z malého vápna nad Aitor. Domácí si první šanci vypracovali až ve třicáté minutě, po Leonově centru hlavičkoval Sesma a Riesgo musel vytáhnout parádní zákrok.

Huelva byla v první půle lepší a do kabin šla se zaslouženým náskokem. Postaral se o to Ruben, který se v poslední minutě z hranice pokutového území opřel do centru Vasqueze a parádní ranou otevřel skóre - 0:1.

Zápas dlouho příliš atraktivní nebyl a fanoušci tak nějakou pohlednou podívanou neviděli. Po změně stran viděli první šanci až v 62. minutě, v níž mířil těsně mimo Aitor. O dvě minuty později zablokoval Cesar Arzo střelu Sesmy, na druhé straně Asenjo vychytal Camunase.

Asenjo se hrdinou okamžiku stal i o chvíli později, kdy vychytal Guerrera. Camunas poté pálil nad. V 73. minutě odmítl vyrovnání Canobbio, za hosty odpověděl Aitor a Asenjo se musel znovu činit. Sedm minut před koncem mířil těsně mimo Marcos Aguirre, přesto se domácí vyrovnání nakonec dočkali. Rubio a Canobbio se svými pokusy ještě neuspěli, v poslední minutě ale centroval Baraja a o dělbě bodů rozhodl Victor.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele