19. kolo
18.01.2009 17:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Valladolid - Real Betis 1:3

V duelu dvou týmů, kterým se v poslední době dařilo velmi bídně, byl tím lepším Betis, jenž si po vítězství 3:1 veze tři body ze hřiště Valladolidu. Sevillský celek může děkovat hlavně Sergiu Garcíovi, který utkání dvěma brankami ve druhém poločase rozhodl.

Pro Betis přitom nezačalo utkání zrovna šťastně, již po třech minutách totiž musel střídat zraněný Capi. Toho nahradil Rivera a právě on se mohl chvíli po svém příchodu na hřiště uvést brankou, svou střelu ovšem poslal nad. Domácí odpověděli hned trojicí příležitostí, postupně Sánchez, Prieto a Pedro León ale úsněšní nebyli.

V sedmnácté minutě tak šli do vedení Andaluzané, García nacentroval na Xisca a ten jeho pobídku využil beze zbytku - 0:1. S odpovědí ovšem Valladolid přispěchal hned o šest minut později, v pokutovém území nejvýše vyskočil bek Prieto a hlavou srovnal - 1:1. Domácí byli na koni a málem stav otočili, Canobbiova rána z levé strany ale trefila pouze tyč.

Po změně stran pokračoval v aktivním pojetí hry Valladolid, jeho hráči ale nedokázali dost dobře zakončit, jak k tomu bylo především v podání Leóna a Goitoma, kteří oba mířili mimo. V 63. minutě tak udeřil Betis, Sergio García převzal roli střelce a povedenou hlavičkou strhl vedení na stranu hostí - 1:2.

Domácí v posledních dvaceti minutách herně příliš neoslnili a do konce zápasu si dokázali vypracovat už jen jedinou šanci. V 80. minutě střílel z voleje Sesma, proti němu se ale vytáhl hostující brankář Ricardo. V poslední minutě nastavení tak své dílo dokonal španělský reprezentant García, který uzavřel na konečných 1:3.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A už to začínáá. Betico pude opět nahoru !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele