14. kolo
07.12.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Espanyol Barcelona 1:1

Real Betis v domácím prostředí remizoval s Espanyolem.

Betis vedl gólem Emany, Espanyol vyrovnal brankou Cora a nový kouč Mané si tak připsal první bod. Domácí byli v první půli lepším týmem, paradoxně ale větší šance měli hosté, kteří trefili dvakrát tyč. Nejprve rozehrál v 9.minutě De la Peňa rohový kop a do brankové konstrukce se trefil Sergio Sanchez. Stejně vedlo i Angelovi střelou zpoza pokutového území. Pokusy Betisu létaly jen mimo branku, bylo tomu tak u Segury, Capiho, Juanmy i Emany. Jediný přesný byl Sergio García, ale ten zase ztroskotal na pozorném Kamenim.

Druhá půle už nabídla volnější tempo. Betis šel v 57.minutě do vedení. Záložník Emana se dostal k míči, na kraji pokutového území se zbavil obránce a prostřelil Kameniho. Radost domácích fans však nebyla dlouhá, trvala jen 15 minut. Nené vyklouzl z ofsajdové pasti, do zakončení se dostal Coro a poslal míč podél brankáře do sítě. Platonický tlak domácích už byl marný, k přímému ohrožení Kameniho branky už nedošlo.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1!!!Espanyol letos patří k nejhorším mužstvům Primera División.Beti patří do první osmičky.Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele