9. kolo
02.11.2008 21:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Deportivo La Coruña 0:3

Zápas se rozjížděl jen velmi pozvolna, Betis měl převahu, Depor zkoušel brejky. Až ve 20. minutě přišla větší šance, když zdálky střílel Sergio García a gólman Aranzubía vyrazil míč na rohový kop. Depor kontroval Rikiho slabou hlavičkou, i když bylo to spíše ramenem, do středu branky, kde stál gólman Casto. Pak ve 30.minutě Betis rozehrál roh, Mehmet Aurelio tvrdě hlavičkoval a na brankové čáře zaskočil svého gólmana Sergio a odhlavičkoval míč pryč.

Hra se konečně oživila a Betis se dral do zakončení. Sólo Sergia Garcíi ukončili ve vápně čistě obránci, o chvilku později pálil Damiá nad a po něm také Emana. Betis měl zřetelný tlak, ale jen těžko se přes pozornou obranu Deporu prosazoval do opravdových šancí.

I druhá půle začala za tlaku Betisu. Do střelecké pozice se ale dostal až v 56.minutě Sergio García, ale tvrdá rána se mu stočila mimo branku. Sergio García to zkoušel vícekrát, ale rána, která by Aranzubíu opravdu prověřila zatím scházela. Depor ale svého soupeře zaskočil brejkem. Ve středu hřiště se srazili dva domácí hráči, La Coruňa šla v přečíslení dopředu, Guardadovu střelu ještě Casto skvěle vyrazil, Mexičan ale ještě stihl odcentrovat a hlavou už zblízka vstřelil gól Riki.

Betis se snažil, na hranici malého pokutového území hlavičkoval nad Vega, později vedle branky i Arzu. Hosté ale byli velmi nebezpeční z brejků. Lafita potáhl míč po křídle, položil si Rivase a pálil z úhlu pod břevno. Bylo to 0:2! V 78.minutě byl navíc po druhé žluté kartě za filmování vyločen domácí Sergio García. Ale to ještě nebylo vše. Valeron přihrál před branku Lafitovi a ten zvýšil už na 3:0 pro Depor.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele