16. kolo
21.12.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Athletic Bilbao 0:1

Real Betis prohrál doma s Athletikem Bilbao, týmem kterému se doposud na hřišti soupeřů příliš nevedlo. Je to jeho první výhra venku.

Vyrovnaný zápas rozhodla hlavička Javiho Martíneze. Tento jediný gól zápasu padl těsně před půlí a rozhodl tak na šance málo bohatý zápas. Výsledek posunul Athletic v tabulce před Betis. Hosty nezlomila ani dvě nucená střídání v prvních dvaceti minutách. Na Betisu se projevila absence záložníků Emany a Aurelia a také to, že byl dlouho v útoku osamocen Sergio García. Ten si také připsal ojedinělou střelu v první půli, ale zkraje pokutového území pálil vedle vzdálenější tyče hostující branky. Rozhodující chvíle přišla v 43.minutě. Martínezovi se nepovedly nůžky, které odvrátil Juanito, pak ale přišel centr Susaety, Matinézova přesná hlavička a rozvlněná síť za Castem.

Do druhé půle vstoupil Betis aktivněji, ale nedokázal využít sérii rohů a trestných kopů. 20 minut před koncem mohl zápas rozhodnout Ion Vélez, kterému nahrál do šance Llorente, ale Casta nepřekonal. Následný roh pak přinesl velký závar, ale ani Llorente, ani Vélez nedokázali dokopnout míč do branky. Velkou šanci domácích na vyrovnání nevyužil střídající Pavone. Možnost mu připravil Juanma, Pavone si mohl téměř vybrat, kam míč pošle, ale selhal a Gorka Iraizoz si připsal rozhodující zákrok.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele