20. kolo
25.01.2009 17:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Valencia CF 3:1

Překvapení se zrodilo na ONO Estadi, kde si domácí Mallorka poradila lehce 3:1 s Valencii. V tabulce to znamená posun Mallorky na osmnácté místo, Valencie zůstává čtvrtá.

Mallorce se povedl vstup do utkání, když se už v osmé minutě dostala do vedení. Gólman Valencie Guita vyrazil pokus z dálky jen před sebe a Jurado v poklidu dorazil míč do odkryté branky. Hosté mohli o pět minut později vyrovnat, Silva našel Matu, ten ale mířil těsně vedle tyče domácí branky. Další šanci si pro změnu vytvořili domácí, Guita byl ale pozorný. Ve 40. minutě odpískal rozhodčí spornou penaltu proti hostům, Albiol zatáhl Adurize před pokutovým územím rozhodčí však zapískal pokutový kop, s ním si lehce poradil Martí a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hned o minutu později to bylo už 3:0, centr z pravé strany zpracoval Jurado, jenž osamocený neměl problém překonat Guitu v brance Valencie.

Na začátku druhé půle měl další šanci domácích Aduriz, Guita byl tentokráte na místě. V 50. minutě přispěchala dnes dobře hrající Mallorka s další šancí, Suarez se dostal v tváří tvář Guitovi, svojí střelou však trefil jen hostujícího gólmana. Valencie mohla snížit v 58. minutě, to by ovšem musel po centru Maty trefit hlavičkou branku Morientes. V 72. minutě se ale Los Ches přece jen podařilo snížit, Vicente si vyměnil míč se Silvou a po menším závaru v pokutovém území dokázal snížit na 3:1. Krátce před koncem zachránil od dalšího gólu Valencii brankář Guita, jenž vychytal útočníka Adurize. Jeho zákrak však přišel vniveč, když už si hráči Valencie žádnou šanci v závěru nevytvořili.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

D.Villa da banan a Valencia vyhra 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele