22. kolo
08.02.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 1:1

Mallorca měla na dosah velmi cenné vítězství, které by jí pomohlo utéci ze dna tabulky, ovšem poněkud nešťastná závěrečná dvacetiminutovka zkazila ostrovanům veškeré plány. Depor bude vzhledem k průběhu utkání s bodem spokojen, i když před zápasem měl plány vyšší.

Skvělý výkon předvedli Aranzubia s Valerónem, ale jinak byla hra hostů dost matná a pro boj o poháry bude potřeba poněkud vyšší úroveň. I za domácí předváděli nejlepší výkony brankář a ofenzivní záložník - Dudu Aouate s Manuelem Juradem.

Celkově byli v prvním poločase o něco lepší Los Blanquiazules, největší šanci si vypracovali ve 44. minutě prostřednictvím De Guzmána, Aouate byl ale připraven.
br> Mallorca stále ani zdaleka nepřipomíná ten loňský o poháry usilující tým, důležití hráči odešli a ti, co zůstali, jsou z formy. Typickým příkladem budiž naprosto ztracený Juan Arango, který si také vysloužil jediný větší pískok během utkání, to když z nemožné pozice zkoušel střílet, aniž by si všiml lépe postaveného Adurize.

Přesto i domácí měli šance, například v patnácté minutě překazil Aranzubia radost Lionelu Scalonimu.

Razantní změnu do dynamiky utkání přinesla až branka Aritze Adurize (teprve šestá v sezóně) deset minut po poločase. Domácí najednou byli o poznání lepší, naopak Depor působil zaskočeně a druhá branka se zdála jen otázkou času. Jenže štěstí se postavilo k Mallorčanům zády, když Martí nastřelil v 70. minutě břevno a o šest minut později byla proti nim odpískána sporná penalta po údajném faulu Nunese na Lassada.

Aby toho nebylo málo, v 82. minutě byl vyloučen domácí Corrales a veškeré naděje na tři body byly minulostí. Naopak mohli rozhodnout hosté, jenže neproměnili ani jednu z dvou nadějných šancí, a tak se body dělily.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele