2. kolo
14.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 1:1

Mallorca proti Osasuně nakonec tři body nezískala, krátce před koncem totiž na jubilejní trefu Adurize dokázal zareagovat Javier Portillo. Ostrované si každopádně i v deseti připsali první bod v novém ročníku, Pamplona svůj bodový účet zdvojnásobila.

Mallorčané celý zápas jasně usilovali o tři body, remíza pro ně tedy rozhodně bude zklamáním. Kouč Gregorio Manzano učinil oproti předcházejícímu zápasu řadu změn v sestavě, Arango, Ramis, Martí ani Trejo se neobjevili v úvodní jedenáctce.

Domácí byli aktivní, ale soupeře nepřehrávali. Osasuna věděla, co má hrát a dělala to dobře. Monotónost utkání však zničehonic změnil skvělou akcí Aritz Aduriz v sedmnácté minutě a poslal svůj nový tým do vedení.

Nadšení na stadiónu Son Moix (Ono Estadi) bylo obrovské, postupně však opadalo, protože Mallorca zkrátka nebyla schopna na úvodní gól navázat. Vše došlo tak daleko, že publikum začalo postupem času pískat.

Pamplona měla v prvním poločase dvě gólové příležitosti, celkovým herním projevem ale také neoslnila. Co se týče oněch šancí, tak nejdříve Nekounam v sedmé minutě orazítkoval břevno a poté Josetxa hlavou úžasně vychytal Moyá. Ve 31. minutě musel ze hřiště zraněný Ezquerro.

Po změně stran se zlepšil herní projev obou celků, i šancí bylo více. Hra byla plynulejší a atraktivnější. Byla to nakonec Osasuna, která dokázala vyrovnat díky Portillovi.

Bývalý útočník Násticu byl ústřední postavou i dalšího momentu – po zákroku na něj byl totiž vyloučen Josemi. Zápas už se však jen dohrával, na výsledku 1:1 se nic nezměnilo.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele