18. kolo
11.01.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Racing Santander - Recreativo Huelva 1:1

Ihned po zahájení zápasu se domácí chopili iniciativy a na svého soupeře tlačili jak se dalo. Otevřít skóre mohl už v 7. minutě Nikola Žigič, avšak na hostujícího brankáře Asiera Riesgona nevyzrál.

Na druhé straně se do slibné šance dostal Javier Camuñas. Proti němu však stál domácí brankář Toño a jeho střelu s přehledem zlikvidoval.

Poté se domácí znovu dostávali do tlaku. Výborně organizovaná obrana Huelvy však odolávala domácím s přehledem. Jenže přišla 33. minuta a centr z pravé strany. Obránci si evidentně nevšímali osamoceného Jonathana. Přesně na toho se také snesl vysoký balon. Sám hráč neměl se zakončením žádný problém a otevřel skóre.

O necelé tři minuty později to mohlo být pro Huelvu příjemnější, po chybě Ezequiela Garaye se do šance dostal hostující Camuñas. Ten však na Toña podruhé nevyzrál.

Tato akce měla být, ale pouhou předzvěstí toho, co přijde. Výbornou individuální akcí se blýsknul Camuñas. Prošel přes domácí obranu a napotřetí konečně vyzrál na Toña.

Do poločasu bylo tedy srovnáno. Ten druhý začal lépe pro hráče domácího Racingu. Do slibné šance se dostal Žigič po výborném centru Serrana. Zakončení se však domácímu útočníkovi nepovedlo podle představ a tak se brankový stav neměnil.

V řadách Huelvy se šance většinou režíroval Camuñas. Tentokrát narazil připravenému Rafaelu Barberovi, tomu však střela nesedla a branku soupeře ani netrefil. Poté však hra ztratila na atraktivitě a o šance začala být nouze. Poslední vetší šanci utkání měli na svědomí hráči hostů a znovu se o to postaral aktivní Camuñas. Jeho střelu však Toño vytáhl na roh.

Utkání poté skončilo remízou 1:1 a oba celky se rozešly s jednobodovým ziskem.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele