30. kolo
12.04.2009 17:00 CET
2 : 3
(2:2)

Reportáž

Racing Santander - Real Betis 2:3

Real Betis konečně zabral a připsal si veledůležité vítězství na půdě Racingu Santander, který hrál skoro celou druhou půli bez vyloučeného gólmana Toňa.

Svůj první zápas na lavičce Betisu si tak mohl užít jeho nový kouč Jose Maria Nogues. Jeho tým totiž vstupoval do tohoto kola s náskokem jen jednoho bodu na sestupové pozice. Nogues v týdnu nahradil Paca Chaparra. Na hřištích soupeřů si Betis vede obstojně, toto bylo jeho šesté vítězství v sezoně. Jako první zahrozil domácí Munitis, ale střílel nad. Další útok Santanderu už skončil gólem, rohový kop Serrana zakončoval Luccin. Z další standardní situace hlavičkoval nad Garay. V 19. minutě bylo vyrovnáno, průnik Marka Gonzáleze usměrnil za Toňova záda rekonvalescent Edú. Do poločasu padly ještě dvě branky. Capiho pas proměnil Emana a Betis vedl, za Racing srovnal po rohu Munitise vysoký Žigič.

I do druhé půle vstoupili lépe domácí, Nepřesně ale střílel Serrano, těsně vedle vzdálenější tyče hlavičkoval Munitis, stejně jako po něm nad Žigič. V 50. minutě se zápas začal přiklánět na stranu Betisu, gólman Toňo fauloval Emanu a Santander tak hrál jen s deseti hráči. A o tři minuty později už Betis opět vedl. Opět byl nahravačem Capi, míč šel k Emanovi a ten pěknou samostatnou akcí, s přispěním teče Oriola, překonal náhradního gólmana Coltortiho. V Nastaveném čase sice vyrovnal Colsa, ale pískalo se přerušení hry kvůli faulu Žigiče.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele