7. kolo
19.10.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Deportivo La Coruña 0:0

Nudný zápas byl k vidění na El Sardinero, kde domácí Racing remizoval s La Coruňou 0:0. Oba soupeři se soustředili více na udržení čistého konta než na vstřelení gólu, což vedlo k opatrnému fotbalu s minimem šancí a pohodovou prací pro brankáře.

Hlavní část utkání se odehrávala ve středu pole, jelikož ani jeden tým neměl příliš odvahy výrazněji se hrnout dopředu. Sotva byly k vidění více než tři přihrávky před ztrátou míče. Menší převahu měli domácí, kteří se dokonce sem tam pokoušeli proniknout po levém křídle, avšak gólmana Aranzubíu přiliš neohrozili, hra totiž byla příliš čitelná.

V prvním poločase tedy byly k vidění poze dvě střely, tři rohy a aspoň v nastaveném čase jedna pořádná šance – při ní napálil Luccin konstrukci brány.

Po změně stran se trochu probralo i Deportivo, jež za celou první půli ukázalo jedinou útočnou akci. Nicméně v půli druhé se málem dostalo vedení – na krátko zahraná standardní situace byla zakončena ránou Lafity, kteoru však zlikvidoval Toňo.

Oba trenéři se rozhodli k určitým změnám, ale výrazný efekt to nepřineslo. Je zkrátka hodně těžké dát gól, když se o to ani jeden tým nesnaží. Kantábrijci již neměli takové držení míče jako v prvním poločase a Deportivo se sice těšilo dvěma poměrně slušným šancím, ale jak Juan Rodríguez tak Riki mířili nad.

Nejzajímavější z celé pětačtyřicetiminutovky byl opět závěr. Tentokráte to byli hosté, kteří mohli rozhodnout, ale Juan Rodrígueze zastavila stjená část branky, jež pokazila radost Luccinovi.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele