10. kolo
09.11.2008 21:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Valencia CF 0:3

Valencie se zvedla a dokázala po dvou zápasech znovu vyhrát. Na hřišti Getafe zvítězila 3:0. Díky výhře se Netopýři posunuli na třetí příčku v tabulce. Getafe si o příčku pohoršilo a je sedmé.

První velkou šanci si vytvořili domácí fotbalisté, míč se v pokutovém území odrazil k Albínovi, jenž ze šesti metrů napálil míč do brankáře Renana. Na druhé straně pálil po dvaceti minutách Villa, jeho ránu dokázal s vypětím všech sil vyrazit Abbondanzieri na roh. Další šanci měla na svědomí ofenziva Getafe, Polanskiho rána z hranice pokutového území skončila těsně vedle Renanovy branky. Ve 29. minutě šla Valencie do vedení, Miguel našel v pokutovém území Davida Villu, jenž přiťukl balon Manuelu Fernandesovi, portugalský středopolař v dresu Valencie skvěle trefil míč z první na přední tyč a překonal gólmana Abbondanzieriho. V závěru poločasu uviděl červenou kartu domácí útočník Roberto Soldado, jenž udeřil hlavou do obličeje stopera Marchenu a musel předčasně do sprch.

Druhý poločas Valencie kontrolovala hru, Getafe v deseti spoléhalo na precizní obranu s možností rychlých protiútoků. V 56. minutě to byl domácí Albín, jenž hlavičkoval těsně nad branku hostí. Los Ches se vyplatila trpělivá hra, to když se v 68. minutě dostal k odraženému míči na hranici pokutového území Joaquín a krásnou ranou z voleje k tyči zvýšil vedení Valencie na 2:0. Patnáct minut před koncem šli Netopýři už do tříbrankového vedení, hostům se povedl rychlý protiútok, z něhož těžil Vicente. Španělský záložník se dokázal v pokutovém území uvolnit přes tři protihráče a vstřelit branku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 Villa Joaquin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele