2. kolo
14.09.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Betis 0:0

Duel mezi Getafe a Betisem žádné branky nenabídl, ale nudnou podívanou diváci rozhodně neviděli. Getafe mohlo vyhrát, ale Albín nedal v závěru penaltu.

Za domácí nastoupil třetí gólman Jakobo Sanz a také tři útočníci, Manu del Moral, Albín a Soldado. Za hosty nastoupil nový muž Emana v záloze, v útoku spolu s Pavonem Sergio García, na pravém beku Nélson.

Šancí přinesl zápas hodně, ale hráči Betisu nebyli schopni vystřelit přesně na branku, a tak byl Jakobo téměř bez práce. Úvodní možnost Betisu měl po přihrávce Sergia Garcíi Mark González. Ten si našel prostor ke střele, ale ta skončila vysoko nad. Chilan spálil i svou druhou šanci v 12. minutě. To šel sám na Jakoba, ale vystřelil vedle. Na druhé straně řešil gólman Casto pokus Manu del Morala a dorážku Javi Casquera. Nepřesný byl i domácí Soldado. Hráč Betisu Arzu García zase trefil jen břevno. Ještě v první půlu měli hosté opět smůlu, když trefili další břevno. Achille Emana pronikl obranou, šel sám na Jakoba, ale pak vystřelil jen do konstrukce.

I do druhé půle vstoupil lépe Betis a mladý domácí gólman řešil šance Pavoneho a Marka Gonzáleze. Závěr zápasu ale už patřil Getafe. Celestini a Manu del Moral stříleli vedle, pak Melli fauloval ve vápně Albína, ale sám faulovaný při penaltě poslal míč do břevna. Poslední slovo měl hostující José Mari, ale Jakobo jeho ránu vyrazil mimo tyče.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

getafe vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Betis Getafe roznese Garcia hattrick tipuju tak 4:1 pro zelenobílí balet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele