22. kolo
08.02.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Getafe CF - Espanyol Barcelona 1:1

Getafe remizovalo s Espanyolem, za domácí celek vstřelil další gól Soldado, za hosty se trefil debutující Ivan Alonso. Getafe je třinácté, Espanyol na nelichotivé osmnácté sestupové příčce.

Domácí většinu zápasu dominovali, k vítězství se nedokázali dostat ani v posledních 25 minutách při početní přesilovce. Espanyol jen jedenkrát inkasoval zejména díky umění gólmana Cristiana Alvareze. Hosté šli do vedení v osmé minutě, pomohla jim k tomu chyba domácího gólmana Jacoba. Ten špatně odkopl míč, který se dostal k Alonsovi a ten snadno skóroval. Ještě do poločasu ale bylo vyrovnáno, Soldado dal svůj čtvrtý gól v posledních třech utkáních. Tentokrát se nejlépe zorientoval v situaci před brankou. Při šancích Casquera a Kase se pak vyznamenával hostující gólman Alvarez, který výborně v tomto utkání nahradil Kameniho.

Po změně stran zase Alvarez nohou zneškodnil šanci Ikechukwu Ucheho. Nepřesně mířili Soldado a levačkou Granero. Espanyol se sice spíše bránil, ale i on si vypracoval díky střídajícímu De la Peňovi svou příležitost. Chytře přihrál Luisi Garcíovi, ale jeho šanci zneškodnil Jacobo. Za ostrý faul na Soldada byl poté po přímé červené kartě vyloučen hostující Torrejon a Getafe tak rozjelo závěrečný nápor. Možnost Albína ale skvěle chytil jednou rukou Alvarez, Uche střílel nůžkami nepřesně. Na branku nešly ani další pokusy, utkání tak skončilo remízou.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hm já myslel že vyhraje Getafe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele