21. kolo
01.02.2009 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva 1:1

Espanyol sahal v domácím prostředí po vítězství nad Recreativem Huelva, ale v poslední minutě zápasu o něj gólem z penalty přišel. V 62. minutě poslal domácí do vedení hlavičkou Pareja, vyrovnával Marco Rubén.

Espanyol v lize naposledy vyhrál v listopadu a ani v druhém utkání nového kouče Mauricia Pochettina nepříjemnou sérii nezlomil. Domácí přitom začali lépe, akci rozjel Callejon, zakončovatelem byl Corominas, ale tento pokus mu zblokoval stoper César Arzo. O tři minuty později našel Neného trestný kop Jarqueho, ale ten hlavičkoval mimo. Z první pak střílel nepřesně i Nené. Na druhé straně zkusil Kameniho z trestného kopu překvapit neúspěšně Casado. Pak přišla velká šance Huelvy, po rohu ale kryl bek Chica svým zákrokem hlavičku Barbera, nepřesný byl po něm i Colunga.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Sisi našel na hranici vápna Camuňase, ale přesnost střel byla slabinou hráčů Recreativa. Espanyol rychle odpověděl, zblokovaná střela Loly Smiljaniče se dostala ke Callejonovi, ale jeho pokus zase zblokoval na roh Morris. V 59.minutě vystihl Colunga krátkou malou domů Chiky, ale tísněn domácím gólmanem Kamenim poslal míč mimo branku. O tři minuty později už Espanyol vedl. Trestný kop rozehrál Nené, Pareja předskočil svého strážce a gólman Riesgo byl bezmocný. Závěr ale patřil hostům. Nef ještě hlavičkoval po chybě Kameniho vedle, z další akce ale utekl Marco Rubén, Kameni ho fauloval a byl vyloučen. Do branky si tak musel stoupnout Pareja, ale proti střele faulovaného Rubéna z penalty byl bezmocný. Huelva tak na Espanyolu vydolovala remízu.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak já sem teda něco napíšu jojo nesleduju španělskou ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele