1. kolo
30.08.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 1:0

Espanyol vyhrál úvodní duel španělské nejvyšší soutěže, když na domácím stadionu porazil 1:0 Valladolid. Domácí byli zejména ve druhém poločasu lepším mužstvem a zaslouženě si tak odnesli tři body. Kouč Titin Marquez tak může být se svým debutem na lavičce katalánského mužstva coby hlavní kouč spokojen.

V prvním poločase se diváci na Olimpico Lluis Companys nudili, žádný tým si nedokázal vytvořit vyloženou šanci a tak se museli fanoušci spokojit se střelami, které létaly dva a více metrů vedle branky. Do kabin tak šli hráči za stavu 0:0. Espanyol byl hned od začátku druhého poločasu lepším mužstvem a také z toho těžil. Prvním střelcem nové sezony Primera Division se stal Luis Garcia, jenž v 48. minutě dostal přihrávku od špílmachra De la Peni, obehrál Lopeze a přesnou střelou k tyči poslal Espanyol do vedení - 1:0.

Pár minut nato měl Garcia další šanci, tentokráte po nahrávce Tamuda, brankář Asenjo však dokázal šanci útočníka Espanyolu zmařit. Na druhé straně mířil metr vedle branky Victor. V 71. minutě to byl opět Raul Tamudo, kapitán domácího mužstva však pálil nad branku hostí. Deset minut před koncem střílel hostující Sesma z úhlu nad branku Kameniho. Hosté v závěru dokázali zatlačit, Ogbeche v devadesáté minutě ve vyložené pozici trefil hlavou jen tyč, stejný hráč pak v poslední minutě utkání nedokázal prostřelit Kameniho, jenž předvedl výtečný zákrok.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Xavi8

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele