3. kolo
20.09.2008 22:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:1

Espanyolu se potřetí v řadě vyhrát nepodařilo, na domácím stadionu remizoval katalánský celek s Getafe 1:1. Los Pericos se v tabulce i nadále drží na první pozici, madridský celek je na třetím místě.

Aktivněji začal domácí Espanyol, žádnou šanci si však v prvních deseti minutách vytvořit nedokázal. Hosté se sice rozjížděli pomaleji, s přibývajcím časem však začali být nebezpečnějším týmem na hřišti. Ve dvanácté minutě to byl Casquero, jenž mířil těsně nad domácí branku. Další šanci měl Manuel del Moral, který si naběhl za obranu domácího mužstva, dostal přihrávku od Casquera a vypálil, s jeho střelou z voleje si však dokázal brankář Kameni poradit. V závěru poločasu měl další šanci hostující útočník Manu del Moral, jenž se po centru Gavilana dostal k hlavičce, ovšem i tentokráte byl brankář Kameni na místě.

Druhý poločas začal velmi ostře, hned v úvodu Guerron obešel Berangera, jenž ho vzápětí v pokutovém území fauloval. K nařízené penaltě se postavil Manu del Moral, který bez problému překonal Kameniho. Z vedení se radovali hostující fotbalisté jen deset minut, poté Luis Garcia výborně odcentroval z přímého kopu na zadní tyč, kde po menší skrumáži dopravil míč do sítě Sergio Sánchez. Espanyol poté zatlačil Getafe, Coro poslal do šance Cortése, ten však svůj pokus mezi tři tyče usměrnit nedokázal. O pár minut později nepřesně hlavičkoval Luis Garcia, další velkou šanci už fanoušci na Estadio Olímpico neviděli a tak utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

espanyol zustane 100 procentni i po tomto duelu 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim,aj napriek zraneniam Rufeteho,DL Penu a Lacruza to vyhrame..tiez tipujem 2:0..Uz nech da gol Tamudo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Holka, tebe jsem viděl zatím (možná jsi tipovala víckrát) 3x a vždycky jsi to trefila! Nejsi náhodou v tipovačce na SF?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele