3. kolo
21.09.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca 0:0

La Coruňa se rozešla s Mallorkou bezbrankově, ale průběh zápasu o nudné podívané nebyl.

Depor nastoupil s obvylými oporami De Guzmánem a Guardadem, v útoku s Omarem Bravem, v brance s Aranzubíou. Valerón byl připraven na lavičce náhradníků. V dresu Mallorky nastoupila od začátku ofenzivní trojice Arango, Trejo, Aduriz. Pro červené karty nedohráli domácí Omar Bravo i hostující David Navarro. Největší zásluhu na bezgólovém zápase měl výborně chytající gólman Mallorky Moyá.

Jako první udeřil Depor, Moyá ale vyrazil hlavičku Verdúa nad. V 9. minutě odpověděla Mallorka střelou pravačkou Oscara Treja, kterou zase zneškodnil Aranzubía. V rušném úvodu měl ještě možnosti Depor, když střelu jednoho z hráčů Moyá vyrazil a mimo šla dorážka Pabla Alvareze. Po čtvrthodině pálil nepřesně hostující Aduriz. Na druhé straně byl stále aktivní Bravo, ale vždy mu stál v cestě Moyá. Ve 41. minutě pálil vedle Mallorčan Cléber Santana, největší možnost první půle měl domácí Guardado, ale trefil hlavičkou jen břevno.

Po změně stran došlo brzy ke kontroverznímu vyloučení domácího útočníka Brava. Ten měl k míči stejně daleko jako Moyá, ale sudí posoudil jejich souboj jako příliš agresivní od Brava a vyloučil ho. Mallorka cítila šanci, ale Arango a Aduriz namířili své šance vedle. V 75. minutě se zase zastřeloval jejich spoluhráč Navarro, o pár minut později byl ale také vyloučen a síly byly vyrovnány. Závěrečná snaha Deporu už byla marná. Juan Rodríguez ztroskotal příznačně na Moyovi, poslední možnost měl hostující Webó, ale zakončoval neškodně nad.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka si odveze 3 body! Tip 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele