23. kolo
14.02.2009 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CA Osasuna 0:0

Deportivo La Coruňa remizovalo s Osasunou Pamplona, po celý zápas bylo jasně lepším týmem, domácí gólman Aranzubía byl téměř bez práce.

V minulosti se přitom pamplonským na Estadio Riazor velmi dařilo, za posledních pět let zde čtyřikrát vyhráli. První šanci měli hosté, Puňal ale střílel zkraje pokutového území nepřesně, stejně jako po něm i Jaroslav Plašil. Depor začal pomalu přebírat iniciativu, po sedmnácti minutách pálil Lafita a zasahovat musel gólman Roberto.

Těsně vedle střílel nůžkami i domácí De Guzmán. Hlavičkou pak trefil levou tyč Lassad Nouioui. La Coruňa v té době už zcela kontrolovala zápas, další šance vysoko ceněného mladíka Lassada jen těsně minula tyč, o chvilku později trefil Lassad podruhé jen tyč. Nakonec se mu dostalo i ovací tribun, když byl osmnáct minut před koncem střídán.

Za Osasunu měl možnost Dady, ale v 57.minutě hlavičkoval slabě nad. Závěr patřil domácím, nejprve v 70.minutě střílel vedle Juan Rodríguez, o čtyři minuty později si málem dal vlastní gól hlavičkující Puňal, ale vše zachránil gólman Roberto. Úplně na závěr měl slovo Lafita, ale na poslední chvíli mu šanci zmařil Nekounam.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Deportivo 1 Osasuna si uz stesti vybrala z Valencii minule kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí s Valencií, obrovská smůla na Realu. Tip 02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele