3. kolo
21.09.2008 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

CD Numancia - Villarreal CF 1:2

Villarreal dokázal vyhrát na půdě nováčka soutěže Numancie, a po druhém vítězství v řadě se posunul v tabulce na třetí místo. Numancie naopak podruhé v řadě prohrála a v tabulce se propadla na jedenáctou příčku.

Aktivněji vstoupili do utkání hostující fotbalisté, první šanci utkání měl hostující útočník Franco, jenž pálil těsně mimo branku. Na druhé straně měl šanci Mario, ovšem ani on mezi tři tyče nezamířil. Hosté kontrolovali hru, útočník Joseba Llorente se dostával do slušných šancí. Ačkoli byl Villarreal v prvním poločasem lepším mužstvem, z vedení se radovali domácí fotbalisté, v 43. minutě Bakero našel z přímého kopu Brita, který osamocen neměl problém překonat brankáře Deiga Lopeze.

To bylo kruté pro Villarreal, ovšem fotbalová nespravedlnost v tomto utkání netrvala příliš dlouho, již v 50. minutě Pires přihrál Llorentemu, který v pokutovém území našel Santi Cazorlu a španělský reprezentant překonal tvrdou ranou gólmana Pabla. Žlutá ponorka se ihned pokoušela dostat do vedení, Javi Venta však střílel mimo a jak Llorenteho, tak Cazorlu vychytal Pablo. Patnáct minut před koncem se hostující celek dočkal, po dobré kombinaci Nihata s Cazorlou neměl útočník Llorente problém poslat Villarreal do zaslouženého vedení 2:1. Numancie sice v závěru utkání přidala na tempu, celek Manuela Pellegriniho si však už tři body vzít nenechal.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

villareal vyhraje 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Není to trochu moc?

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

villareal vyhraje a 3 body jim trefí Ibagaza!!! Tip 0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele