14. kolo
07.12.2008 17:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - Real Valladolid 3:3

Osasuna Pamplona sehrála s Valladolidem nešťastný zápas, vedla už 3:0, ale ten nakonec skončil remízou. Navíc se domácí vzhledem k výhře Huelvy propadli až na poslední místo tabulky. V jejich dresu nastoupil i Jaroslav Plašil.

Pamplona se do soupeře pustila s elánem, po deseti minutách střílel těsně vedle branky Ezquerro. O sedm minut později už Nacho Monreal naservíroval míč Dadymu, který měl spoustu času usměrnit hlavou míč do sítě. Osasuna opanovala zápas, první vážnější akcí hostí byl až trestný kop Pedro Leona, ale dobře proti němu zasáhl gólman Roberto. Další šanci domácích nevyužil Ezquerro, těsně před půlí zužitkoval centr Juanfrana ve dvougólové vedení Nekounam.

Po změně stran dokonce Dady po přesném pasu Plašila zvýšil už na 3:0. Valladolid se ale brzo vzpamatoval a centr Víctora Fernandeze uklidil do sítě Henok Goitom. V 65.minutě si dal hlavou vlastní gól Miguel Flaňo a Valladolid ucítil šanci na body. Útočila i Pamplona, nůžky Fonta šly ale nad. Hosté byli přesnější. Nejprve ještě Roberto lapil hlavičku Goitoma, ale střídající Ogbeche dokázal hlavičkou po tresném kopu Leona vyrovnat na konečných 3:3.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plašilova parta vyhraje po velkém boji 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele