16. kolo
21.12.2008 17:00 CET
5 : 2
(4:0)

Reportáž

CA Osasuna - Getafe CF 5:2

Osasuna Pamplona překročila svůj dosavadní letošní stín a pěti góly rozstřílela Getafe. V tabulce je sice stále poslední, ale je to před novým rokem skvělá vzpruha.

Brankostroj odstartoval český záložník Jaroslav Plašil už v šesté minutě hry. Po prvním poločase to bylo už 4:0, v tom druhém korigoval na konečných 5:2 dvěma góly Soldado. Výsledek je o to překvapivější, že Getafe mělo poslední dobou dobrou formu, obíralo o body i ty největší favority. Vše začalo už v sedmé minutě, když centr Juanfrana našel na vzdálenější tyči Plašila a český internacionál uklidil míč do branky. Osasuna vedla 1:0. Další šanci využil až po půlhodině hry Juanfran, když prostřelil Abbondanzieriho zdálky. A krátce nato přidali nabuzení domácí další dvě branky. Defenzivní hlavičku vrátil na branku svou střelou z kraje pokutového území Pandiani a přidal tak třetí gól, čtvrtý dal hlavou po Plašilově trestném kopu Nekounam.

Fanoušci Osasuny ale věděli, že ještě nemohou slavit, třígólové vedení totiž jejich celek ztratil už v zápase s Valladolidem. Tentokrát si však Osasuna svůj vánoční dárek už nenechala vzít. Nervy jí sice způsobil střídající Soldado, když se prosadil v 65.minutě a snížil. Po doklepnutí Fonta v 80.minutě ale vedlo domácí mužstvo opět o čtyři branky. V nastaveném čase tak už bylo rozhodnuto a všichni na stadionu si mohli vychutnat akrobatický Soldadův volej, který stvrdil konečné skóre na 5:2 z pohledu domácích.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele