4. kolo
24.09.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 0:0

Osasuna Pamplona se rozešla bez branek s Deportivem La Coruňa. Oba celky tak zůstávají ve středu tabulky.

Za domácí nastoupil v základní sestavě Jaroslav Plašil, za hosty na hrotu útoku tentokrát Bodipo, ale i tak zůstává Depor čtyři zápasy bez vstřelené branky. La Coruňa se předvedla sympaticky, velkou část druhé půle ale hrála bez vyloučeného De Guzmána. Jako první se uvedl do zápasu právě Plašil, střílel levačkou a jen blok obránce Adriána zabránil v 5. minutě míči v cestě do sítě. Plašilovi nahrával Juanfran stejně jako později Masoudovi, ale ten pálil vedle. Hostující gólman Aranzubía si poprvé sáhl na míč až po 29 minutách, kdy lapil další šanci Masouda. Ten v tu chvíli zakončoval hlavičkou. Po půl hodině zahrozil Depor. Mimo ale hlavičkoval Juan Rodríguez, Lopovu střelu zblokoval stoper Roversio.

Ve 33. minutě přišla velká chvíle Plašila, ale český záložník zamířil jen do břevna. Hosté odpověděli pokusem Bodipa vedle, nad střílel Juan Rodríguez. Do druhé půle vstoupila lépe Osasuna, ale pokus Portilla Aranzubía kryl. Na Juanfranovi se pak vyfauloval De Guzmán a domácí měli možnost hrát přesilovku. Ale nedokázali toho moc využít, navíc když kouč hostí Lotina poslal na plac nové tváře Pabla Alvareze a Verdúa. Osasuna vytěžila jen nepřesné střely Masouda Shojaei a Delporteho, nepřesně hlavičkoval Nekounam. V závěru zápasu už domácí jen posílali centry do vápna soupeře, ale Depor se ubránil.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

osasuna vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele