4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Murcia 2:0

Villarreal se s Murcií dlouho gólově trápil, až v posledních minutách rozhodl o jeho vítězství mladíček Rossi. V domácím dresu se ale v základní sestavě v útoku objevila dvojice Tomasson a Nihat, Rossi přišel až po hodině hry. O přihrávky na góly se postarali další střídající hráči Guille Franco a Matías Fernandez. Za hosty hrál například Regueiro, v útoku Baiano s Ivánem Alonsem. Zápas začal poklidně, první vážnější šance přišla až po 15 minutách. Tomasson se ocitl sám před Notariem, ale branku minul. O dvě minuty později pálil do zdi z trestného kopu Nihat. Pak se ale málem ujala vedení Murcia. Regueirova střela ale proletěla těsně kolem Vierovy branky. Po půlhodině se přes dva obránce dostal Cazorla, odzbrojil ho až v Murcii hostující hráč Villarrealu César Arzo. Arzo pak zabránil ve střele i Nihatovi. Po trestném kopu Nihata hlavičkoval těsně vedle Josico.

Po přestávce to zkoušel zdálky domácí stoper Cygan, ale Notario neměl s jeho střelou příliš práce. Na druhé straně střílel nad Baiano, Regueirův pokus zlikvidoval Viera. Villarreal dále zahrozil tečovaným trestným kopem Nihata, ale nikdo nebyl připraven na dorážku. Sám před domácím gólmanem Vierou stanul de Lucas, ale ani on mezi tyče netrefil. Po hodině hry pálil domácí Nihat, ale Notario nadvakrát kryl. V 68. minutě hlavičkoval na druhé straně po rohu těsně vedle Iván Alonso. Pak přišly góly. Při prvním si Rossi narazil s Francem a konečně překonal Notaria, po přihrávce Fernandeze přidal Ital přízemní střelou druhý. Šance Baiana už nic neřešila, navíc zamířil jen do míst, kde stál Viera.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Stump

Giuseppe kauf jak sviňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele