32. kolo
12.04.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Racing Santander 1:2

Valencia potřetí v řadě prohrála, když na domácím stadionu Mestalla podlehla 1:2 Racingu. Santander tak odčinil porážku z minulého kola proti Deportivu a v tabulce se bodově dotáhl na čtvrté Atlético, jenž však má k dobru ještě zítřejší zápas proti Valladolidu. Valencia zůstává v tabulce na čtrnácté pozici, zítra se však její šestibodobý náskok na sestupové pásmo může výrazně zmenšit.

Oba týmy začaly velmi opatrně a byla vidět velká spousta nepřestností. První větší šanci viděli diváci ve dvaadvacáté minutě, kdy Ayoza Diaz našel přesnou přihrávkou Tchiteho, jenž mířil těsně mimo domácí branku. O pár minut později to byl znovu Tchite, který pálil znovu mimo tři tyče. Valencia si za celý poločas nevytvořila jedinou výrazně nebezpečnější akci.

První gólová akce byla k vidění po hodině hry, kdy Oscar Serrano nalezl přesným centrem Colsu, který svoji hlavičkou protáhl Hildebranda, jenž míč s vypětím všech sil jen vyrazil a sám Colsa dopravil míč bez problému do sítě. Valencia však velice rychle dokázala skóre srovnat. Poté, co byl v pokutovém území faulován útočník Morientes záložníkem Duscherem, měl k dispozici střídající Villa pokutový kop, který bez problému proměnil. Domácí celek se tlačil kupředu, ani jedna z dvou nebezpečných hlaviček aktivního Morientese gólem však neskočila. A tak udeřilo na druhé straně, osm minut před koncem základní hrací doby našel Pablo Alvarez dobrou přihrávkou útočníka Tchiteho, jenž v pohodě dopravil míč za zadá brankáře Hildebranda a rozhodl tak o tom, že tři body putují do Santanderu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
Devil

Do hajzlu s Koemanem

Reagovat
Woyta

lol,ten poslední nebyl hlavičkou, čistě po zemi

Reagovat
Woyta

konečně opraveno... jinak podle mě byl ten poslední gól ofsajdovej

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele