5. kolo
26.09.2007 20:00 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 2:1

Valencia vyhrála počtvrté v řadě a dostala se v tabulce před Real Madrid, ten má ovšem k dobru zítřejší zápas s Betisem. Getafe nevyhrálo v lize ani na pátý pokus a se dvěma body zůstává na předposledním místě.

Skóre otevřel v šestnácté minutě po chybě hostujícího brankaře Ustariho záložník David Silva. V 24. minutě si s obráncem hostí pohrál Villa, jeho střelu levačkou vyrazil Ustari před sebe, kde stál Baraja, ani on však překonat Ustariho nedokázal. Po více než půlhodině hry zvýšil vedení Valencie David Villa, který se trefil přesně z hranice pokutového území.

Ve druhém poločase se snažili domácí kontrolovat hru, to se jim však příliš nedařilo, v 77. minutě se prosadil střídající Nobrega Braulio, který byl na hřišti teprve tři minuty. Posledních deset minut bylo na Mestalle hodně nervózních, rozhodnout mohl Villa, naopak vyrovnat Granero, ani jednomu se však vstřelit branku nepovedlo, a tak zůstaly tři body na domácím stadionu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Za 1, na Mestalle se bude slavit výhra 2:1.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele