35. kolo
04.05.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Real Betis 1:1

Almería ve 35. kole nejvyšší španělské soutěže remízovala s Betisem Sevilla 1:1, a ztratila tak body v boji o evropské poháry. Betis vedl zásluhou Davida Odonkora a konečnou podobu výsledku dal v úvodu druhého poločasu domácí Rubén Pulido.

Už ve druhé minutě utkání mohl skórovat Francisco Xisco po přihrávce Fernanda Vegy, jenomže útočník Betisu Sevilla šanci zazdil. Tentýž útočník měl dobrou příležitost za dalších deset minut. Přímý kop Arzua skončil na zdi domácích hráčů a následný volej Xisca šel mimo.

Almería se dostala do první vážné šance až po dvaceti minutách hry. Miguel Angel Corona to zkoušel nadvakrát ale proti defenzívě Betisu se neprosadil. Betis Sevilla byla aktivnějším týmem. Obrancu domácích prověřoval především útočník Davide Odonkor. Německého reprezentanta Odonkora vychytal ve dvou šancí brankář Alemríe Diego Alves. První branky se diváci dočkali až v samotném závěru prvního poločasu. Davide Odonkor si zpracoval dlouhý balon a prostřelil brankáře Alvese. První poločas skončil vedením hostů 1:0.

Do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Almérie s cílem zaktivnit svojí ofenzivní činnost. To se povedlo ve 47. minutě. Jose Ortiz našel přihrávkou Pulida a ten pravačkou prostřelil brankáře Betisu Sevilla Espinosu Casta. Almería v tuto chvíli ožila a za další dvě minuty mohla jít do vedení. Po centru Corony hlavičkoval Alvaro Negredo ale Casta nepřekonal. Na druhé straně to zkoušel Arzu, jeho střelu z první brankář Alves vyrazil na roh. Do dvou příležitostí se dostal domácí Uche Kalu ale výsledek 1:1 už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele