4. kolo
23.09.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

UD Almería - RCD Mallorca 1:1

Almería dlouho vedla nad Mallorkou, po gólu Guizy se ale oba celky rozešli remízou. Domácí už opět nastoupili s forwardem Negredem, za hosty nastoupili nová posila Guiza, Tuni i Arango. Guiza střílel už ve 4. minutě, ale jeho ránu z kraje pokutového území Cobeňo kryl. Giuza byl při chuti, o pár minut později střílel zdálky mimo. Almería byla nebezpečná až po půlhodině hry. Kalu Uche nacentroval z pravé strany a Mané proměnil levačkou příležitost v úvodní gól zápasu. Domácí byli nabuzeni, v dobré šanci netrefil Negredo. I Mallorka zůstávala aktivní, pološance ale spálili Varela a Guiza.

Do druhé půle vstoupili hosté s jasným úmyslem vyrovnat. Přízemní střelu Aranga kryl Cobeňo nohou. Do šance se dostal i Guiza, ale zblízka také ztroskotal na Cobeňovi, stejně jako o pár minut později. Almería útočila spíše sporadicky, Corona nedokázal svou šanci hlavou umístit mezi tyče. V 75. minutě se snahou vyrovnat neuspěl ani Borja Valero. Stejný hráč se ale pak stal tvůrcem prvního gólu Mallorky. Zleva poslal centr a Guiza vstřelil svůj třetí gól v sezoně. V 84. minutě měla možnost Almería, ale po Maného rohovém kopu si Moya poradil s hlavičkou Poqueta. V závěru dal o sobě ještě dvakrát vědět hostující Víctor, ale skóre se už neměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele