6. kolo
30.09.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Racing Santander 0:1

Nováček z Almeríe přivítal Racing Santander a ani v tomto zápase se mu nepodařilo zvítězit v domácím prostředí. Nevstřelil ani gól, naopak jedinou trefou rozhodl o výhře hostí často se trefující stoper Ezequiel Garay.

Cantabrijci umlčeli domácí fanoušky už v osmé minutě. Jordi López rozehrál roh a Garay hlavičkou prostřelil Cobeňa. Racing se neuspokojil a Colsa svou střelou řádně protáhl Cobeňa, Jorge López pálil zprava nad. Almería byla na lopatkách, Colsovu střelu srazil Acasiete a dorážka Garaye šla vedle. Domácí odpověděli až možností Negreda, ale ten zblízka střílel jen do Toňa. I nadále byl tahounem Almeríe Negredo, v další šanci ale střílel mimo Toňovu branku.

K vyrovnání málem došlo krátce po změně stran, když Maného trestný kop tečoval Soriano, ale sudí neposoudil, že míč skončil za brankovou čarou. V další šanci byl sám Mané, ale jeho střelu levačkou Toňo kryl. Santander prostřídal ve snaze rozhodnout zápas, převahu ale měli Almeríjští, do větších šancí však se nedostali. Po centru Acasieteho totiž hlavičkoval nad Natalio Poquet, v nastaveném čase pálil jen do Toňa Felipe Melo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele