17. kolo
22.12.2007 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

UD Almería - Getafe CF 0:2

Almería prohrála s Getafe 0:2 a začíná koketovat se sestupovými pozicemi. Viditelně unavené Getafe nemělo se svým soupeřem vážnější problémy a když bylv 77. minutě vyloučen domácí Crusat, bylo prakticky po hře.

Hlavní postavou první půle byl mladý Granero, přes kterého šla každá akce hostů. Getafe mohlo jít do vedení už v šesté minutě, jen kdyby Braulio proměnil tutovku, když se ocitl tváří v tvář gólmanu Alvesovi. Krom tohoto momentu se však v první půlhodince žádné velké šance neobjevovaly, až patnáct minut před odchodem do kabin zahrozil domácí Negredo po přihrávce Bruna.

Věci se tou dobou daly do pohybu, ve 34. minutě neuspěl Pablo Hernández a o tři minuty později přišel úvodní gól. Jeho autorem byl po pasu Manu del Morala překvapivou střelou Licht. Zvýšit vedení mohl dvě minuty před přestávkou Braulio, ale ani tentokráte neměl štěstí.

Getafe mělo za sebou jakožto účastník Poháru UEFA náročný program, a tak se není co divit, že jejich výkon ve druhé půli dost ochabl. Jenže Almería na zvrat zkrátka neměla. V 53. minutě zahodil dobrou pozici Negredo, když si příliš dlouho rovnal míč na střelu, neuspěl ani Uche, kterého vychytal Abbondanzieri.

Manu del Moral nastřelil dvacet minut před koncem břevno, pak byl po druhé žluté vyloučen zmiňovaný Crusat a tečku za nepříliš pohledným zápase udělal asi nejlepší hráč utkání Granero, který zvýšil na konečných 2:0.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele