8. kolo
21.10.2007 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - CA Osasuna 2:0

Almería slaví domácí výhru nad Osasunou Pamplona a posunula se na devátou příčku průběžné tabulky. V domácím dresu dostal netradičně důvěru forward Natalio, na levé straně hostující zálohy hrál opět Jaroslav Plašil, v útoku od začátku místo Pandianiho Dady.

Pamplona, která v posledním zápase porazila Villareal začala aktivně. Ve třetí minutě fauloval Pulido Juanfrana, ale Javi García trefil po rychlé rozehrávce trestného kopu jen zeď. Domácí se osmělili střelou Mela, ale Elía si s ní poradil. Almería neustále útočila, Maného pokus zblokoval Juanfran, střela Negreda šla mimo.

I do druhé půle vstoupila lépe Almería a brzo se měnilo skóre. Hostující gólman Elía šel v 51. minutě do souboje o míč s Negredem pěstmi, útočníka trefil a sudí Francisco Ontanaya López mu ukázal červenou kartu. Do branky tak šel náhradní gólman Andrés Fernandes, když dolů šel Portillo. Penaltu proměnil Felipe Melo a domácí vedli. Na druhé straně poslal do pokutového území zprava roh Plašil, hlavičkoval Javi García, ale Cobeňo na vzdálenější tyči míč chytil. V 71. minutě přidala Almería druhý gól, když se Negredo trefil elegantním obloučkem. Změnit skóre mohl ještě dvakrát střídající hostující Margairaz, ale skóre 2:0 už zůstalo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele