22. kolo
03.02.2008 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Sevilla FC 1:2

Sevilla se po dvou venkovních porážkách oklepala a veze si tři body ze hřiště Huelvy. Hrdinou utkání se stal kanonýr Luis Fabiano.

Hosté přijeli v hodně zdevastované sestavě, přesto byli v úvodu lepší. Pozornost Sorrentina nejprve zkoušel Capel, Fabiano poté pálil těsně mimo. Nejlepší střelec Primera Division byl hodně aktivní a s jeho dalším pokusem si poradil Sorrentino. Ve 40. minutě přišla pro hosty rána, Mosquera totiž dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Početní převahu mohl rychle využít Sinama-Pongolle, jenomže rozvlnil pouze boční síť. V lepší náladě odcházeli do kabin hosté, kteří šli ve 45. minutě do vedení. Opět se blýskl Luis Fabiano, když si zpracoval dlouhý pas od Poulsena, snadno se dostal do vápna a krásným obloučkem přehodil Sorrentina - 0:1.

Po změně stran znovu zahrozil Sinama-Pongolle, z výhodné pozice ovšem pálil vysoko nad. Navrátilec do svatyně Sevilly Andres Palop tak opět nemusel zasahovat. Hosté byli i v oslabení aktivnějším týmem a v 71. minutě hlavičkoval po centru Capela do tyče Renato. Recreativo odpovědělo pokusy Javiho Guerrera a Martina, druhý jmenovaný se pak představil v horším světle. V 81. minutě totiž sestřelil Poulsena a rozhodčí ze své kapsičky tasil červený trumf.

V 84. minutě tým Manola Jimeneze definitivně uklidnil Fabiano. Ten se jako první dostal k trestnému kopu Daniela Alvese a hlavičkou na přední tyč podruhé překonal Sorrentina - 0:2.

Domácí nesložili zbraně a v 89. minutě jim po centru Martinse dal naději Beto. V nastaveném čase poté vrhla Huelva všechny síly do útoku a pomoci svým spoluhráčům se vydal i Sorrentino. Sevilla získala míč a její fotbalisté postupovali dva na jednoho, počínali si ovšem příliš klidně a zakončení Fabiana stihl pokrýt vrátivší se Sorrentino.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě uz Sevilla konecne venku vyhraje,tip 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele