38. kolo
18.05.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Valladolid 1:1

Spousta radosti v neděli večer zavládla v Huelvě. Po porážce Zaragozy na Mallorce se Recreativo a Valladolid zachránily v Primera Division.

Utkání začalo o hodinu později z důvodu regulérnosti soutěže. Na Mallorce totiž pršelo a rozhodčí musel posunout začátek zápasu, tohoto příkladu pak museli následovat i v Huelvě.

Huelvě měla od začátku utkání více ze hry a v první dvacetiminutovce zahrozili Aitor Tornavaca a Gerard Lopez. Územní převaha domácích gólové vyústění neměla, a tak se radovali hráči Valladolidu. Ve 40. minutě odcentroval Pedro Lopez a Llorente hlavou otevřel skóre - 0:1.

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, Recreativo se snažilo vytvořit si šance, dát branku se mu ovšem nepodařilo. Největší šanci spálil Sinama-Pongolle, který sám v pokutovém území pálil nepřesně. Domácí se uklidnili až v samém závěru, kdy z Mallorky dorazila zpráva o vedení tamního týmu nad Zaragozou v poměru 3:1. Velkou úlevu ještě ve třetí minutě nastavení umocnil brankou na 1:1 Javi Guerrero.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele