8. kolo
21.10.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - RCD Mallorca 0:2

Mallorca předvedla jeden z nejlepších výkonů v sezóně, svému soupeři nedala šanci od první minuty a získala první letošní vítězství mimo Son Moix. Huelva doplatila na špatný start a rychle inkasovaný gól, na který po celý zápas nedokázala najít odpověď.

Jak už bylo řečeno, ostrované začali skvěle, už v první minutě otevřel gólový účet zápasu Dani Guiza, když zužitkoval geniální akci Ariela Ibagazy. Svěřenci Gregoria Manzana těžili z dobře rozjetého úvodu po celý první poločas. Byli lepší, kontrolovali hru a vytvářeli si i další šance.

Tu největší zmařil tváří v tvář brankáři Sorrentinovi Ibagaza, následně nadvakrát nepřidal druhý zásah ani Dani Guiza. A jelikož svěřenci Víctora Muňoze měli ke golovým šancím daleko, skončila úvodní pětačtyřicetiminutovka zaslouženým vedením hostů.

Po návratu z kabin se Recreativo, se dvěma změnami v sestavě, pokusilo zakousnout do svého soupeře a konečně pořádně ohrozit branku hostí. To se nicméně začalo dařit až s postupem doby, kdy Mallorce jakoby začaly docházet síly. Blízko vyrovnání byli domácí čtvrt hodiny před koncem, ale Sinama Pongolle zasáhl jen brankovou konstrukci, a tak se trestalo. Uběhly tři minuty, z brejku unikl Tuni a tvrdou ranou z poza šestnáctky rozhodl. "Recre" už nemělo sílu na zvrat, z další šance neuspěl Sinma Pongolle a Mallorca si v poklidu počkala na závěrečný hvizd znamenající zisk tří bodů.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele