10. kolo
31.10.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Racing Santander 0:0

Recreativo Huelva jen remizovalo doma se Santanderem, hrdinou utkání byl hostující gólman Toňo. Huelva má tak v tabulce devět bodů, Racing šestnáct.

Zápas to byl ostrý, devět hráčů vidělo zblízka kartu. Domácí byli lepším týmem, nedokázali ale proměnit žádnou ze svých šancí. V první půli se hrálo především ve středu hřiště, gólmani příliš práce neměli. Dobrá příležitost domácích přišla v 27. minutě. Z rohu centroval Javi Guerrero, ale Severo Beto hlavičkoval nad. Po půlhodině hry se pak na pravé straně pokutového území uvolnil Camuňas, ale jeho pokus Toňo zblokoval. Další dobrý zákrok si gólman hostí připsal v 57. minutě, když po změně stran Recreativo zvýšilo obrátky.

Do obrovské šance se dostal domácí záložník Martins, Toňo ale předvedl fantastický reflex. O sedm minut později zase mohl jít do vedení Santander. To Mohamed Tchité, narozený v Burundi, utekl po levém křídle a pravačkou vyzkoušel pozornost gólmana Sorrentina. V 69. minutě měl Tchité další šanci, ale po rohu Jordiho pálil nad, Smolarek zamířil mimo. Domácí pak mohli skórovat po rohu Poliho, ale Toňo kryl hlavičku Cácerese. Stejně si gólman hostí poradil se střelou Sinamy-Pongolleho. Skóre se neměnilo ani dvě minuty před koncem, když Toňo lapil hlavičku Gerarda. Racing mohl ještě zvítězit, ale Colsa střílel po brejku vedle, Smolarek zase nad.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele