4. kolo
22.09.2007 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Espanyol Barcelona 2:1

Recreativo Huelva přivítalo na svém stadionu Nuovo Colombina Espanyol a otočilo skóre z 0:1 na 2:1. Dvougólovým hrdinou byl veterán Javi Guerrero. Byla to první výhra Recreativa v této sezoně.

V dresu hostí nastoupila ve středu zálohy dvojice Angel a "Lola" Smiljanič, na levém beku Clemente. Na hrotu domácího útoku se při absenci Sinami postavil Javi Guerrero. První gól padl již v páté minutě. Espanyol zahrával trestný kop, ten byl rozehrán nakrátko do strany, do míče se opřel Riera a dělovkou přesně k tyči prostřelil Sorrentina. Riera byl zainteresován i v další akci, nacentroval z křídla na Tamuda, ale ten na míč těsně nedosáhl. Domácí se těžko dostávali do zápasu, po faulu Quique Alvareze na Luise Garcíu mohl být faulující rád že nebyl vyloučen, když byl posledním hráčem. Hra se postupem času vyrovnala, aktivní byli na domácí straně zejména zleva Camuňas a Marquitos, Martins střílel z trestného kopu jen do zdi. Pak na sebe opět upozornil hostující Riera, když si pohrál s Quique Alvarezem a Pampou Calvem, ale vystřelil z úhlu mimo tyče.

V druhé půli nejprve pálil zdálky domácí Martins, ale Kameni jeho pokus vyrazil. Huelva vyrovnala v 53. minutě. Camuňas pálil pěkným volejem, Kameni vytěsnil míč jen na tyč, k balonu se dostal Javi Guerrero, elegantně se zbavil obránce a zkušeně zavěsil. Domácí ožili, Varela střílel, ale byl v ofsajdu. Tlak domácích neustával a přišel i druhý gól. Javi Guerrero postupoval po chybě Clementeho sám na Kameniho a obloučkem mu nedal šanci zasáhnout. A to ještě Guerrerovi zabránil v další šancí obránce Zabaleta. Závěrečný tlak Espanyolu už byl marný. S hlavičkou střídajícího Moisése si Sorrentino poradil, stejně jako se střelou Tamuda.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*zamestnanec

vykon Espanyolu v 2 polcase absolutna katastrofa tolko chyb nerobia ani hraci v pripravke...

Verim ze sa to zlepsi a pojdeme hore pixi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele