24. kolo
17.02.2008 17:00 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Deportivo La Coruňa 3:2

Recreativo Huelva zdolalo v pětigólovém thrilleru La Coruňu a odskočilo svému soupeři, a také sestupovým příčkám, na tři body. Tři minuty před koncem dal rozhodující gól Cáceres, to už Recre dohrávalo o deseti mužích.

Sestava domácích byla obvyklá, jen v útoku doplnil Sinamu-Pongolleho Varela, na post stopera se zase vrátil Severo Beto. Hosté opět nastoupili v rozestavení 5-4-1, v brance opět s mladým Fabrim a na hrotu útoku s Bodipem. Hosté byli od začátku lepší, pokus Juana Rodrígueze šel těsně vedle branky. Ráz utkání dodala brzká penalta. Míč z nohy Verdúa trefil paži Sinamy-Pongolleho a sudí Alvarez Izquierdo neváhal. Verdú překonal Sorrentina a Depor vedl 1:0.

Ve 13. minutě zase žádali penaltu domácí, když míč potáhl Jesús Vazquez, ale nepřehledný kontakt Lopovy ruky s míčem ponechal rozhodčí bez povšimnutí. Domácí mohli vyrovnat ve 26. minutě, ale hlavička Camuňase zblízka šla vedle. O dvě minuty později zase mohl zvýšit Bodipo, ale zakončil nepřesně sérii dorážek. Na sklonku půle trefil centr Sinamy opět ruku hostujícího hráče, opět Lopa, ale ani tentokrát se penalta nekopala.

Domácí svěřenci Manuela Zambrana vstoupili lépe do druhé půle. Nebezpečný byl už trestný kop Martinse, z dalšího útoku už přišlo vyrovnání. Po rohovém kopu hlavou usměrnil míč do branky Beto, ale také při oslavách svlékl dres a byl po druhé žluté kartě vyloučen. To ale hráče Huelvy spíše nabudilo a v 56. minutě pak Sinama-Pongolle pěknou střelou skóre otočil.

Pak převzal otěže Depor, ale v šancích selhával útočník Riki. Ten se ale nakonec dočkal a v 81. minutě přece jen vyrovnal. Remíza se však nekonala, tři minuty před koncem totiž hlavou strhl výhru na stranu domácích Caceres.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je škoda, Depor to měl uhrát aspoň na plichtu. Teď hraje s Espanyolem a to nebude žádná sranda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele