12. kolo
11.11.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - CA Osasuna 1:0

Recreativo Huelva porazilo Pamplonu a dotáhlo se na svého soupeře v tabulce. Oba celky mají 12 bodů a jsou na hranici sestupového pásma. Domácí vedení udrželi, přestože jim byl 8 minut před koncem vyloučen Gerard.

Jako první se uvedl hráč Osasuny Jaroslav Plašil, ale zdálky zamířil mimo. Na druhé straně zblokoval gólman Ricardo na roh střelu García Calva. Ve výborné šanci pak minul branku domácích Josetxo. Po třiceti minutách fauloval hostující Izquierdo Javiho Guerrera, ale trestný kop Quiqueho Alvareze tečoval Monreal na roh. Závěr první půle patřil Recreativu. Ricardo si ale nejprve poradil se střelou Sinamy-Pongolleho zblízka, stejná situace se odehrála i pět minut před odchodem do kabin.

V druhé půli se Osasuna zlepšila, zdálky pálil Margairaz, ale Sorrentino byl připraven. Po faulu na Juanfrana zase střílel z trestného kopu Javi García, ale opět odvrátil nebezpečí Sorrentino. Po necelé hodině hry rozehrál trestný kop domácí Caceres, ale hlavou minul branku Sinama-Pongolle. Před opačnou brankou střílel těsně vedle levé tyče Dady. Stav se změnil až v 71. minutě, po dobré střele hráče Recre Martinse, která byla vypálena z velké dálky a šla přesně pod břevno. Pamplona odpověděla Velovou střelou nad. I přes vyloučení Lópeze deset minut před koncem se domácí ubránili, naopak mohli přidat druhý gól, když zblízka minul branku Poli.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele