17. kolo
23.12.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valladolid a Betis přiliš diváky nepobavil

Osm hráčů musel odměnit rozhodčí zápasu mezi Valladolidem a Betisem kartami, ale žádnému se nepovedlo dát gól. Největší šanci zápasu spálil šest minut před koncem Rivas z Betisu, když jeho hlavičku reflexivně vyrazil domácí gólman. Ovšem průběh zápasu lépe vystihne spíš statistika faulů. Napočítáno jich bylo 44!

Obě mužstva by ráda přezimovala mimo sestupové vody, ale tvrdými zákroky se jim to jen těžko povede. Přesto se před zápasem očekával atraktivní průběh, neboť šestnáctý Betis pod novým koučem Chaparrem v posledních třech střetnutích nepoznal hořkost porážky, podobně pak Valladolid neprohrál poslední dva zápasy.

Betis byl po celý zápas o něco aktivnější. V úvodu to zkoušel dvakrát hostující Rivera, ale nepochodil. Ve 25. minutě pálil na druhé straně mimo Sisi. Druhou půli ještě zakončil Jose Mari z Betisu dalekonosnou a také výrazně nepřesnou ránou. Očekávalo se, že hosté otevřou v druhé půli více hru a půjdou rázně za třemi body, ale nestalo se tak.

Až v 65. minutě narušil nudnou monotónnost hry střídající Camacho z Valladolidu, ale jeho pokus z necelých dvaceti metrů se mezi tři tyče nevešel. Pak se ještě pokoušel skórovat Parejo, ale se svou slabou hlavičkou nemohl v žádném případě udělat díru do světa. Pak se až v 84. minutě dostavila již výše zmíněná šance Rivase, která byla pravděpodobně tou nejslibnější, kterou nám oba týmy o nedělní noci nabídly. Pak ještě novici na hřišti mezi domácími hráči – Ogbeche a Borja Fernandéz – takovými polovičními šancemi alespoň malinko postrašili soupeřova gólmana a bylo hotovo. Víceméně nudný zápas skončil asi tak, jak měl – bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslim si, že tenhle zápes bude důležitý. Posunout se konečně trochu nahoru a máme na to... Sice je to tam nahuštěný od 18 - 10 místo ale porád lepší vyhrát než remizovat nebo nedej bůh prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by pěkný dotáhnout se na Sevillu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si ještě počkáme ale i kdyby... zlobit se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, počkáme si, Sevilla včera vyhrála, ale tak je předskočíme po derby, to bude ještě příjemnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám dnes večer udělá Murcia radost a nechá se porazit od Athleticu, ať se ty svátky stráví na nesestupové příčce...No a po Vánocích nejdřív postoupit v Copa del Rey a pak HLAVNĚ rozdrtit Sevillu v derby!!!

Veselé Vánoce všem fanouškům Betisu...

Reagovat
smazaný uživatel

sice sem dneska ten zapas nevidel ale rek bych ze bvod je dobrej...hlavne ze se neprohralo...jinak taky vesele vanoce pro betis a jeho fans....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já jsem taky neviděla, ale co jsem slyšela v rádiu, Valladolid měl mnohem víc šancí, takže rádi můžeme být určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda "mnohem" asi ne, ale víc jich měl

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hezký Vánoce... A to derby, Sevilla je dobře rozjetá budu fandit Betisu jak to pude, ale nvm nvm stát se může vše. Ale zase na druhou stranu, nám se proti silnějším klubům vela daří --- Betis 4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele