12. kolo
11.11.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Levante UD 1:0

Real Valladolid v domácím prostředí zdolal Levante a vyšvihl se blíže ke středu tabulky. Zato Levante zůstává se čtyřmi body stále jasně poslední. O všem rozhodl gól Jonathana Sesmy z druhé půle, když ten samý hráč předtím spoustu dalších šancí nevyužil. Levante nebylo příliš nebezpečné, ale mělo první šanci. Po centru Rigy ale hlavičkoval nad Rigano. Na druhé straně střílel po 14 minutách po centru Sesmy nad břevno Víctor. Ve 42. minutě se ke slovu dostali opět hosté, ale centr Rigy napálil ve velké šanci nad z voleje Rigano.

Valladolid byl aktivnější i v druhé půli. Po trestném kopu Alvara Rubia chytil Víctorovu šanci Storari, pokus Marcose šel zblízka nad. Llorente, Sesma i Rubio měli i další příležitosti, skóre se měnilo až v 63. minutě. To z pravého křídla centroval Víctor a Jonathan Sesma poslal míč do branky. Levante se snažilo odpovědět, branku domácích ale netrefilo. Naopak nepřesně stříleli domácí Ogbeche a Dorado, stejně tak na druhé straně Miguel Angel.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele