20. kolo
20.01.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Valladolid - Espanyol Barcelona 2:1

Valladolid znovu dokázal, že na kluby z čela tabulky umí, tentokráte nováček soutěže na domácím stadionu Josého Zorrilly porazil Espanyol 2:1. Pucela vyhrála třetí utkání v řadě posunula se v tabulce na neuvěřitelné sedmé místo, naproti tomu Los Pericos prohráli podruhé za sebou a v tabulce se propadli na pátou příčku.

Domácí měli raketový vstup do utkání, ve skvělé formě hrající Joseba Llorente (v minulém utkání vsítil hattrick) si naběhl na dlouhý pas od Victora, skvěle zpracoval a bez problému překonal gólmana Laufenteho. Byl to vůbec nejrychlejší vstřelený gól v historii Primera Division, Llorente se prosadil už v 7. vteřině a 42. setině.

Z neuvěřitelného začátku se hostující fotbalisté jen těžko oklepávali, ovšem čím víc se blížila třicátá minuta zápasu, tak Espanyol získával půdu pod nohama. Aktivní byl zejména Luis García, který se však do žádné vyložené šance nedostal, na rozdíl od Joseby Llorenteho, jenž si ve 34. minutě naběhl na další přihrávku Victora a tvrdou střelou do rohu branky poslal domácí tým už do dvoubrankového vedení.

Hosté se pokusili vyrovnat na začátku druhého poločasu, velkou šanci spálil po přihrávce Luise Garcii Valdo, který hlavičkoval vedle branky Sergia Asenja. V 58. minutě dal Espanyolu naději Marc Torrejon, talentovaný obránce si naskočil na centr agilního Luise Garcii a přesnou hlavičkou snížil na 2:1. Katalánci se však jen těžko prosazovali přes úporně bránící Valladolid a když v samém závěru utkání zablokoval Marcos střelu Luise Garcie skončilo utkání překvapivým vítězstvím domácího celku.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele