8. kolo
21.10.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Real Valladolid - Athletic Bilbao 1:2

Valladolid počtvrté v řadě nezískal ani bod a v tabulce se po slušném začátku propadá směrem dolů. Athletic se díky výhře vyhoupl na třináctou pozici.

Bilbau se výborně povedl vstup do utkání, už v deváté minutě se prosadil Aritz Aduriz, který dostal ideální přhrávku od záložníka Gabilda a umístěnou střelou nedal šanci Ludovicu Butellemu. Valladolid se pokusil o rychlou odpověď, ovšem Alvara Roblese vychytal Gorka Iraizoz. Domácí se snažili o vyrovnání, avšak chyběla finální přihrávka. Athletic byl velice produktivní, ve 32. minutě se po centru Davida Lópeze prosadil přesnou hlavičkou znovu Aduriz.

Druhé dějství začalo střelou Capdevily, kterou vyrazil Iraizoz na roh. Domácím se podařilo zdramatizovat utkání dvacet minut před koncem, když se po faulu Koikiliho na Ogbecheho prosadil z penalty Víctor Manuel Fernández Gutiérez. Vstřelit další branku se v závěrečných minutách svěřencům trenéra Mendilibara nepovedlo, a tak si Baskové odvezli z Valladolidu tři důležité body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

bravo baskové,veřím že je to nakopne vzhůru!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele