20. kolo
20.01.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Recreativo Huelva 1:1

Betis hostil v malém andaluském derby Huelvu a týmy se rozešly smírným výsledkem 1:1. Celky se dělí o šestnáctou a sedmnáctou příčku tabulky, drží poslední nesestupové příčky.

V domácí sestavě nahradil chybějícího stopera Juanita Melli, v záloze hrál od začátku Juande, na hrotu Pavone. Hosté nastoupili v obvyklé sestavě, nyní se dvěma útočníky na hrotu. Obě branky padly po necelé hodině hry, v závěru chyběla oběma týmům větší odvaha riskovat a útočit. Ve druhé minutě poprvé zahrozili hosté, centr Javiho Guerrera ale hlavičkoval mimo Beto. Podobnou situaci zase spálil na druhé straně Capi. Recreativo bylo iniciativní, Nepřesně ale střílel Camuňas, proti Javi Guerrerovi zasáhl Ricardo. Betis měl více ze hry, po centru Caffy pálil nad Edú. Pak zase domácí volali po penaltě, když Edu Moya zdálo se přidržel právě agilního Edúa.

Po změně stran se úroveň zápasu zvedla. Hostující Camuňas poslal před branku střílený centr, ale ten byl nevyužit, na druhé straně trefil Edú tyč. V 55. minutě střílel nebezpečně Huelvský Sinama-Pongolle, o minutu později už ale domácí Caffa nahrál do šance Edúovi a ten otevřel skóre zápasu. Radost Beticós ale neměla dlouhého trvání, o dvě minuty později se po trestném kopu ocitl Javi Guerrero nekrytý a hlavou srovnal podél stojícího gólmana Ricarda. Domácí se pak snažili obnovit své vedení, Caffa ale střílel vedle z trestného kopu, o chvilku později ten samý hráč hlavičkoval, ale na brankoév čáře odvrátil míč Beto. V 71. minutě pálil Argentinec do třetice, ale tentokrát těsně vedle tyče. Betis pak měl mírný tlak, Sorrentino byl ale prakticky bez práce. Poslední šanci domácích ale spálil střelou nad Edú.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Betis velmi důležitý zápas, pokud zvítězí, od soupeře v tabulce poodskočí. Myslí, že pro to udělají všechno. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Verdeneri?

Není to náhodou spíš italsky než španělsky? A neznamená to náhodou spíš zelenočerní (opravte mě jestli se mílím, protože italštinu neovládám)?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevím, co si o výkonech Betisu myslet ?!?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele