6. kolo
30.09.2007 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - RCD Mallorca 3:0

Betis konečně zabral, poprvé v sezoně vyhrál a rozdílem třídy porazil Mallorku. O góly se postarali ofenzivní Xisco, Edú a Sobis, v základní sestavě se objevil též Damiá, Odonkora nahradil právě Xisco. Celou druhou půli ale hrála Mallorka bez vyloučeného Ballesterose. Všechny tři góly domácích padly v druhém poločase.

Lépe odstartoval Betis, Caffa přihrál Xiscovi, ale křídelníka vychytal zblízka Moyá. Ostrované měli první šanci po čtvrthodině, ale Varela hlavičkoval po rohu nad. Střelu hostujícího Juanita pak tečoval jeho spoluhráč Guiza, ale na brankové čáře odvrátil pohromu Juanito, nad vystřelil i Arango. Vyloučení hostujícího Ballesterose za oplácení Caffovi pak udalo ráz zbytku střetnutí. Caffa našel Sobise, ale ten hlavičkoval vedle.

Po změně stran měl další šanci hostující Guiza, ale Ricardo byl připraven a trefovat se začali domácí. Po přihrávce Caffy nejprve překonal Moyu Xisco. Nastartovaní domácí pokračovali střelou Edúa nad, druhý gól přidal pro Betis Sobis. Třetí gól padl v nastaveném čase. Somoza nabyl do šance Edúovi a ten stanovil konečné skóre.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Johny

Tohle vítězství nás nastartovalo,teď už horko těžko najdeme soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele