8. kolo
21.10.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Racing Santander 1:1

Betis v závěru utkání se Santanderem ztratil tři body a v tabulce se propadl na sedmnáctou pozici, Racing je na průběžném sedmém místě. V prvním poločase nenabídli hráči ani jednoho klubu příliš mnoho fotbalových okamžiků divákům na stadionu Manuela Ruíze de Lopery, mírnou převahu měli hosté, gól se jim však vsítit nepodařilo.

V o poznání zajímavějším druhém dějstvím začaly padat i branky, v 62. minutě se dostal k dlouhému a od obránce Racingu prodlouženému autu domácí útočník Munoz Xisco, jenž pohotovu střelou překonal Tona v brance Santanderu.

Hosté po inkasovaném gólu ještě přidali na aktivitě a to se jim vyplatilo v 76. minutě, kdy pronikajícího útočníka Smolarka hrubě zfauloval stoper Moreno, uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně ze hřiště. Navíc měli hráči Racingu k dispozici pokutový kop, který však neměl být, Smolarek byl faulován ještě před velkým vápnem. Že existuje spravedlonosti se ukázalo hned poté, Jorge Lopéz penaltu neproměnil, když poslal svoji střelu jen do tyče. Santander se zaslouženého vyrovnání dočkal tři minuty před koncem základní hrací doby, Jorgé Lopéz se prosadil střelou z deseti metrů a upravil konečné skóre na 1:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"výborní útočníci Xisco či José Mari"

Reagovat
-Kopy-

vzhledem k tomu klubu, podle mě má Betis 4 velice kvalitní útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor to není, ale hádat se nebudu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele