32. kolo
13.04.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Levante UD 0:1

Předzápasové diskuse hovořily úplně jasně. Betis měl za úkol poslední Levante porazit a prodloužit svoji vítěznou sérii. To se domácím fotbalistům nepodařilo a Levante si tak odváží ze Sevilly 3 body za výhru 1:0.

Klub z předměstí Valencie začal v Seville s jasnými pokyny. Stát vzorně vzadu a pokoušet se o rychlé brejkové situace, které ze hry vyplynou. To plnili svěřenci Gianni de Biasiho dokonale.

První šanci však stejně měli domácí, po centru Edua hlavičkoval Xisco do tyče. Touto akcí se Betis rozjel. Pět minut na to přihrál opět Xisco Pavonemu, ale ten ztroskotal na tento večer dokonalém Manuelu Reinovi. Do konce poločasu ještě Betis svého soupeře několikrát zatlačil, ale ke gólu to nevedlo.

Hned po poločase však přišel pro domácí šok. Po rychlé kombinaci přihrával do gólové pozice Pedru Leonovi Martinez Javi Fuego a bylo to 0:1 pro Levante. V 71. minutě měl šanci opět hostující hráč, tentokrát Alexandre Geijo, ale jeho hlavičce chyběla přesnost.

Domácí kouč ještě několikrát zamíchal kartami, když na hřišti poslal Odonkora, Fernandu a Caffu. Ke změne výsledku to však nevedlo a tak Levante překvapivě zvítězilo na stadionu Manuela Ruize de Lopery 0:1.

Autor: Michael Künzel / www.soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis by neměl mít v současné době s tápajícím Levante příliš velký problém. Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

no......zmylil si sa

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, to je překvapení kola ! To si Betis za rámeček nedá !!! Pěkná ostuda prohrát doma s posledním.

Reagovat
goodbay

Škoda, že Levante nebodovalo i v předchozích 5 zápasech, tak by měli ještě šanci udržet se.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele