10. kolo
31.10.2007 20:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Betis - CA Osasuna 0:3

Betis na Osasunu prostě a jednoduše neumí, po dvou loňských debaklech (0:5, 1:5) inkasoval klub ze Sevilly na svém stadionu od soupeře z Pamplony tentokráte tři branky. Real je v tabulce sedmnáctý, Osasuna se posunula na jedenácté místo.

Hostující útočník Vela měl první možnost po devíti minutách, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. První vážnější akce Betisu přišla v 19. minutě, Xisco v dobré pozici branku netrefil. Hostující mužstvo šlo do vedení ve 42. minutě, Punal našel v pokutovém území obránce Cesara Cruchaga, který přesnou hlavičkou překonal Ricarda. V samém závěru protáhl Ricarda dobrou střelou Dady, portugalský brankář vyrazil míč do břevna, od něj se odrazil míč do bezpečí.

Aktivní Dady se gólu dočkal sedm minut po startu druhého dějství, kreativní Punal poslal na Dadyho přesný centr, který dokázal útočník Osasuny proměnit ve druhou branku hostů. V 55. minutě to bylo již 3:0 z pohledu Pamplony, Dady přihrál Velovi, jenž střelou do levého horního rohu v podstatě rozhodl zápas. Snížit se pokusil Edu, z dvaceti metrů ovšem trefil jen tyč. A když si se střelou Somoza poradil Ricardo Lopez, bylo jasné, kdo se bude radovat z vítězství. Hosté si ze stadionu Manuela Ruíze de Lopery zaslouženě odvážejí tři body po dobrém výkonu, naopak svěřenci Hectora Cupera podali velice bezzubý výkon.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám v nějakou hodně přesvědčivou výhru, na tomhle zápase totiž budu, tak by snad Betis kvůli mně mohl udělat vyjímku a zase jednou vyhrát...

Reagovat
-Kopy-

Uděláš si výlet, nebo jsi ve Španělsku nějak nastálo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nastálo, kdepak, jednalo se o výlet...ale tu přesvědčivou výhru jsem zrovna nechytla, taky jedu jednou za dlouho na zápas a hrajou takhle, to je pech

Reagovat
HOST*Vavřík Ag

Já myslím že to byla krásně přesvědčivá výhra, Osasuna se zase trochu zvedá a to je fajn. Betis na ni fakt neumí!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdte se kouknout na funklub betisu asi jediný v ČR :-D http://www.sga-clan.estranky.cz/stranka/betis--funklub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele